Cursus Zelf healing deel 1

In deze cursus zelf-healing ga je leren hoe je zelf je leven kan veranderen. Deze methode grijpt direct, via het onderbewuste, in op je mentale, fysieke en emotionele constitutie. Je leert hoe je je onderbewuste kunt bereiken en kunt herkennen of je daar ook daadwerkelijk toegang toe hebt. Je leert hoe je jezelf vervolgens opdrachten kunt geven om jezelf te helen.

Deze methode is er op gericht je ‘denken’ en dus overtuigingen te omzeilen. Overtuigingen als; ‘daar moet ik mee leren leven’, ‘dat kan ik niet’, ‘hier kom ik nooit meer vanaf’ of ‘zo ben ik nu eenmaal’. Deze is dus veel directer en krachtiger dan andere methoden die aan de slag gaan met het wegwerken van deze overtuigingen en anders dan bij hypnose heb je hier zelf de controle. 

 

In de cursus zelf-healing wordt gewerkt met Brainwavetraining en Awakened Mind Coaching. Via bepaalde vormen van visualisaties en training leer je in een andere bewustzijnsstaat te komen. Je krijgt les van Suzanne Tempel – 1e Awakened Mind Coach in Nederland. Suzanne is ook Post-HBO gecertificeerd Coach en NLP practitioner. Zij is ook medium en werkt samen met de spirituele wereld tijdens de training.

Datum: Woensdag 5 september

               Tijd : 10.00 - 16.00 uur 
               Prijs : €65.-
Docent: Suzanne Tempel

www.suzannetempel.com/about/Aanmelden via kittyboom@live.nl of 06-52547454