VANDAAR LEKKER BUITEN

Bent u erbij op 15 juni van 10.00 tot 17.00 uur.

Voel je welkom op deze gezellige dag

 

Samen genieten,

Heerlijk vertoeven in de buiten lucht, bakje koffie en eten aan de picknick tafel.

Schuif gezellig aan!

 

De winkel van Vandaar edelstenen is open waar je alles op het gebied van edelstenen, sieraden, engelen, huisdecoratie, wierook, brocante en leuke kadootjes kunt vinden. Voor de  uitleg over de edelstenen staat Kitty voor u klaar.

 

Op deze dag zal Kitty vertellen over edelstenen om 12.00 tot 12.30 uur en om 14.00 tot 14.30 uur.

Er is om 15,00 uur een proefles intuïtief schilderen, met als inspiratie 'Het hart van de bloem. Kosten zijn €2,50.

Jolanda van jomybeads staat er met haar zelfgemaakte edelstenen lichtjes.

 

Ook komt Marly Bonten van Het moestuinhuis en zij maakt heerlijk eten met bloemen. Alles onbespoten en biologisch. Op deze dag gaat zij vertellen over haar project op Natuurgoed Ziedewij.

 

Renee van Olivarera komt met biologische olijfolie.

 

Tevens kunt u genieten van de zelfgemaakte taarten van Ingrid Ruijgrok en Rieteke van Rechtstreex Heerjansdam zal uitgebreid vertellen over Rechtstreex waar u verse producten kunt bestellen van boeren uit de buurt.

 

Tot 13.30 uur kunt u bij Elisabeth een wastekening  maken inclusief een reading van 20 minuten voor € 10,- op afspraak. Daarna gaat zij de tafel klaarzetten voor het schilderen.

 

Sonja Zuidema energetisch coach  laat ons bewust voelen.

 

Marga Cals geeft een lekkere hand of voetmassage voor € 10,-

Een kennismakingsbehandeling access bars bij Belinda van 20 minuten

voor € 10,-

Ook zijn Marina en Marjolijn zijn aanwezig van Fun2Run, de leukste loopgroep van Barendrecht; in 10 weken 5 kilometer hardlopen zonder pauze, met plezier! Kom bij ons langs en we vertellen je alles wat je wilt weten.

Creatieve Ilse Bloemende komt met haar zelfgemaakte knuffels, troost en kraamknuffels waarbij edelstenen met een betekenis bij gegeven kunnen worden. Ook maakt zij gedenkkleden en zal hier alles over vertellen.

 

Bij Jolanda van Es kan je een heerlijk biologische crème maken met de geuren van de 100 % natuurlijke etherische olie van De Groene linde. je kunt ze gebruiken als dag/nacht crème of voor bv littekens en wondjes. Kosten € 10,-

Hou de site en fb in de gaten.

Wilt u zeker zijn van een plekje, dan kunt u alvast een tijd reserveren.